Nederlag mod Team FOG Næstved

Masser af points i begge mandskaber.

Image

BASKETLIGAEN: Mandagens slutspilskamp mellem Rabbits og Team Fog Næstved blev scoringsmæssigt et af sæsonens højdepunkter. 105-115 efter perioderne 18-31-29-28, 26-20 og 32-36.

Team Fog Næstved, ligaens mest scorende mandskab i sæsonen indtil nu, viste klassen og at holdet er et man skal regne med i semifinalerne. Dertil kan Rabbits desværre ikke længere nå men en god slutspurt er også et godt udgangspunkt for den kommende sæson.

Stærk opbakning fra 1000 tilskuere var ikke nok.

Kampen startede op med Næstved som toneangivende. Der var lige 20 % ekstra tempo også selv om de godt 1000 fans havde gjort deres for at ryste udeholdet i Rise Sparekasse Arena, hvor SEF havde købt kampen.

Næstved var her og der og alle vegne og var hurtig foran 7-15. Rabbits halsede efter og gjorde hvad holdet formåede men følge Næstved kunne kaninerne ikke. Føringen på de 8 blev udbygget til 12 og sluttede perioden på +13 til Næstved.

Det var især Dubose og McGuil samt Rodney Chatman der var meget dominerende for Sydsjællænderne. Hjemmeholdet havde som vanlig Mr. Smith og Whitfeld som de dominerende spillere men også Tope Arikawe viste igen styrke under kurven. I 2. periode kom kaninerne bedre efter Næstved. Der blev byttet godt på screeningerne og de nødvendige spilstop med sat helt rigtigt ind. Den gode fight holdt dog ikke Næstved fra kurven.

Føringen blev udbygget og foran med 18 halvvejs i perioden så situationen lettere håbløs ud for Rabbits. Var det en tidlig afgørelse der var på vej ind i Rise Sparekasse Arena, det kunne godt lyde sådan på de mange fremmødte. 26-44 efter 5 minutter. Nu skulle kaninerne virkelig grave dybt. Fighten blev intensiveret og kaninerne kom hele tiden igen og var nede med under de magiske 10 inde den store pause.

Der var stadig håb for hjemmeholdet selv om Næstved er en stor modstander med 5 rigtig dygtige startere.

Team FOG Næstved trak det længste strå

Næstveds hastighed faldt en smule efter pausen eller også var kaninerne bedre forberedt. I hvert fald kom Næstveds føring ned på 6 inden næste pause. Kaninerne ramte godt på trepointsskud og både Anton Harbo og Omar Shiddo fandt flot vejen til ringen fra distancen. Svendborg skar yderligere points af Næstveds føring og pludselig var der spænding omkring udfaldet. Inden de sidste 10 minutter var stillingen 73-79, så kampen var sådan set helt åben efter Næstveds meget overlegne 1. halvleg. Kaninerne skal roses for rigtig fin fight og for aldrig at give op.

Fenton Bradley startede ud med to sikre straffekast og så var Rabbits kun bagud med 4. Det var Næstveds mindste føring men så tog McGuil og Dubose igen fat. De to har været alle pengene værd for Team Fog Næstved og i den grad gjort forskellen sammen med Rodney Chatman. Gad vide hvor længe Næstved kan holde på det trekløver?

Gennem hele sidste periode halsede kaninerne efter og helt op til Næstved kom hjemmeholdet aldrig. Det er ærgerligt at tabe en kamp når man scorer 105 points men Næstveds scoringsmaskine er svær at hamle op med. Selv om føringen holdt sig på 5-6 points indtil der var få minutter tilbage af kampen, blev det alligevel aldrig rigtig spændende.

Næstved vandt fortjent med +10. Et godt bud på en finaledeltager?

Statestik og næste kampe

For hjemmeholdet scorede den tidligere Næstvedspiller Kentwan Smith 23 points og hentede 13 rebounds, meget flot kamp af Mr. Smith. 17 points til Jermaine Marrov og 7 assists, 13 hver til Omar Shiddo og til Tope Arikawe og 12 hver til Devin Whitfeld og Anton Harbo.

For Næstved scorede dagens spiller, Mike NcGuirl 31 og havde samtidig 7 assists, 26 til Dubose, 14 til Rodney Chatman 12 hver til James Lull og til Mosley, 10 til Martin Poulsen.

Se fulde stats her: KAMPSTATS RABBITS VS Team FOG Næstved

Kaninerne spiller næste kamp onsdag den 29. marts hvor Randers dukker op i Rise Sparekasse Arena. Team Fog Næstved skal møde HIC hjemme i Næstved torsdag den 23. marts.