Forlængelse af arena- og hovedsponsorat

RISE SPAREKASSE FORLÆNGER SAMARBEJDSAFTALEN MED SVENDBORG RABBITS!

Image

I går var en fantastisk aften for fans og samarbejdspartnere i Rise Sparekasse Arena med en flot sejr over bjørnene fra Århus. Sikke en måde at afslutte sæsonen på hjemmebane i Basketligaen - 1000 tak igen for støtten!

I dag har vi så endnu en rigtig god nyhed for klubben! Rise Sparekasse har været arena- og hovedsponsor for Svendborg Rabbits de seneste tre år. Samarbejdet har været så givende for begge parter, at samarbejdet både udvides og forlænges med yderligere tre år.

Rise Sparekasses vision er at være Danmarks mest samfundsansvarlige Sparekasse. Derfor er det med stolthed, at Rise Sparekasse fortsat støtter op om Svendborg Rabbits, som hoved- og arenasponsor, de kommende tre år.

Fra lokalsamfundet til lokalsamfundet ”Partnerskabet har indtil videre budt på mange gode sportsoplevelser, et stærkt erhvervsnetværk samt sjove events, men mest af alt har det støttet op om noget, der betyder noget for rigtig mange mennesker i lokalområdet. Og det er noget, der er vigtigt for et sponsorat. Vi har altid støttet lokalområdet i Svendborg, og sådan vil det blive ved med at fortsætte”, siger filialdirektør i Rise Sparekasse i Svendborg, Linda Kongstad.

Svendborg Rabbits har igennem flere år ikke bare været Sydfyns professionelle basketball hold, men også Fyens og er dermed med til at sætte vores område på landkortet. Med deres store engagement skaber klubben stærke fællesskaber og stolthed, som er vigtig for lokalsamfundet.

”Det er helt naturligt for os at forlænge og udvide vores stærke partnerskab med Svendborg Rabbits. Vi ønsker at støtte de lokale initiativer, der bidrager til liv og udvikling, da det er afgørende for lokalsamfundet, at der er et godt foreningsliv. På den måde giver vi noget tilbage til samfundet vi bor i – og det er i princippet vores kunder i Sparekassen, der er med til at realisere det” fortæller direktør i Rise Sparekasse, Bjarne Nielsen.

Også i Svendborg Rabbits er der begejstring for den forlængede sponsorkontrakt:

”Vi er i Svendborg Rabbits meget taknemmelige for at indgå en ny tre-årig arenasponsoraftale med Rise Sparekasse som er en yderst vigtig partner for klubben.

Vi startede et stort samarbejde på mange områder for tre sæsoner siden og vi er selvsagt rigtig glade for, at både vi og Rise Sparekasse kunne se god og sund logik i at forsætte det gode samarbejde i en yderligere årrække.

Herfra skal lyde en stor tak til alle de ansatte i Rise Sparekasse for en god og professional dialog i det daglige og godt samarbejde med et smil på læben altid” slutter direktør i Svendborg Rabbits, Troels Fjellø Mortensen.

Dejlige nyheder at gå på weekend på - og nyd nu weekenden venner